Wednesday 7 November 2012

Cheese Empanadas


Tapas, Pastry
 500G Flour, Harina
 1 Tsp
 salt, sal
 125 G Butter, Manteca
 170 cc. Water, agua

Mix the flour and the salt, along with 100g. of Butter at room tempature and water at room tempature.
Knead batter and strech to 1/2 CM thickness.
Spread butter to the mixture and sprinkle with flour, Fold in three.
Use a rolling pin to strech until it is 3 to 4 mm thick. Cut into Circles.
Mezclar la hariana con la sal, y 100 g. de margarina a temperatura ambiente y el agua natural. Tomar masa, amasar, y estirar de 1/2 cm. de espesor.
Untarla con el resto de margarina, espolvorearla con harian y doblara en tres partes.
Estirarla de 3 a 4 mm. de espersor y cortar con corta pasta las tapas para empanadas.



Relleno, Inside mixture
Ingridients
1/4 Kg White sauce or Ricotta Cheese, Salsa Blanca cremosa o Ricota
 1 Can, Lata of yellow cream or corn, choclo amarillo cremoso
  salt, sal
 1 tsp ground sugar, Azucar molida
 1 tbs Finely chopped parsely, Perijil picado
 200 g Fresh cheese, queso fresco
 1 beaten egg, huevo batido
1.Preheat the oven at 220C. Calenta el horno a 220C.
2.In a bowl mix all of the ingridientes except for the egg. Mescar todo en un bol exepto el huevo.
3. Cup thecheese into squares and mix into the bowl. Corta el queso en cuadrados y mesclar en el bol.
4. Place mixture into the middle of the pastry, or empanada and close.Rellenar las empanadas.
5.Paint the empanadas with a beaten egg. Pintar con el huevo batido.

6.Place in the oven until the empanadas have turned golden.  Poner en el horno hasta que se doren.



Thank you for the recipe, monica Ivulich. Sorry for the bad translations. I tried my best.
Did you try this recipe? please let us know what you thought.

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